Zupa warzywna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 7 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Brokuły- różyczka | 5 | szt |
Kalafior- różyczka | 5 | szt |
Pieprz kolorowy | 5 | szt |
Burak | 1 | szt |
Fasolka szparagowa | 10 | szt |
Koperek świeży | 1 | szt |
Marchewka | 2,5 | szt |
Pietruszka | 1 | szt |
Woda | 2,5 | l |
Filet z kurczaka | 1 | szt |
Groszek zielony | 2 | łyżki |
Kurkuma | 1 | łyżka |
Liść laurowy | 2 | szt |
Natka pietruszki | 1 | szt |
Sos sojowy | 3 | łyżki |
Ziele angielskie | 3 | szt |
Opis
Sos sojowy dodajemy tylko dzieciom starszym.