Musli prażone z miodem
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 5 minut
Czas przygotowania: 5 minut

Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Orzechy włoskie, garść | 1 | szt |
Miód płynny | 1 | łyżeczka |
Pestki słonecznika | 2 | łyżki |
Pestki dyni | 2 | łyżki |
Płatki owsiane | 3 | łyżki |
Opis
Przygotowanie
-
- Pokrój orzechy włoskie i pestki.
- Wrzuć na patelnię płatki owsiane oraz orzechy i pestki.
- Podsmaż 3 minuty na małym ogniu. (Jak lubisz bardziej chrupiące możesz jeszcze chwilę podsmażyć)
- Dodaj miód i szybko, dokładnie wymieszaj. (Uważaj żeby nie przypalić)
- Podawaj z mlekiem lub jogurtem.