Zupa wiosenna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Makaron wstęgi | 50 | g |
Masło | 1 | łyżka |
Kalafior- różyczka | 1 | szklanka |
Serek bieluch | 1 | szt |
Brukselka | 0,5 | szklanki |
Fasolka szparagowa | 1 | szklanka |
Marchewka | 1 | szt |
Woda | 2,5 | l |
Żółtko | 1 | szt |
Koperek, pęczek | 1 | szt |
Natka pietruszki | 1 | szt |
Pieprz ziołowy | 1 | łyżeczka |
Sól | 1 | łyżeczka |
Ziele angielskie | 5 | szt |
Opis
Jak nie masz zamrożonych warzyw, lub świeżych możesz użyć podobnej gotowej mieszanki ze sklepu.