Kuskus z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Czerwona fasola z puszki | 4 | łyżki |
Jajko | 1 | szt |
Polędwiczka wieprzowa | 0,5 | szt |
Kukurydza konserwowa Bonduelle | 4 | łyżki |
Kuskus | 0,75 | szklanki |
Fasolka szparagowa | 0,5 | szklanki |
Oliwa z oliwek | 2 | łyżki |
Woda | 1 | szklanka |
Pieprz czarny | 1 | łyżeczka |
Sos sojowy | 3 | łyżki |
Opis
W przepisie będzie szybciej jak użyjesz fasolki szparagowej mrożonej (ja taką używałam. Jak masz czas, możesz także ugotować fasolę czerwoną i dodać do przepisu zamiast tej z puszki.