Pizza Graham
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 45 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Kiełbasa chuda ekologiczna | 50 | g |
Seler naciowy- gałązka | 1 | szt |
Ser topiony podlaski | 1 | szt |
Bazylia świeża | 2 | łyżki |
Cebula czerwona | 1 | szt |
Cukier | 1 | łyżeczka |
Drożdże | 20 | g |
Mąka graham | 250 | g |
Oliwki zielone | 0,5 | szklanki |
Oregano świeże- listki | 2 | łyżki |
Pomidory w puszcze bez skóry | 1 | szt |
Ser żółty maasdamer | 100 | g |
Bazylia suszona | 1 | |
Cebula | 1 | szt |
Oliwa z oliwek | 2 | łyżki |
Ciepła woda | 0,5 | szklanki |
Czosnek ząbek | 2 | szt |
Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki |
Mozzarella | 50 | g |
Oregano suszone | 1 | |
Papryka czerwona | 1 | szt |
Papryka zielona | 1 | szt |
Parmezan | 20 | g |
Sól | 1 | łyżeczka |
Tymianek | 1 |