Sałatka wielkanocna
Autor: Marzena Gontarz
Czas gotowania/pieczenia: 7 minut
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
1/2 pęczka szczypiorku | 1 | szt |
1 czubata łyżka majonezu | 1 | szt |
1 duży ząbek czosnku | 1 | szt |
1 garść rukoli | 1 | szt |
1 garść rzeżuchy | 1 | szt |
1 ogórek- około 20 dag | 1 | szt |
10 dag mieszanki kiełków na patelnię | 1 | szt |
15 dag mrożonego szpinaku | 1 | szt |
2 garście mixu sałat | 1 | szt |
2-3 rzodkiewki | 1 | szt |
3 duże różyczki brokułów | 1 | szt |
4 czubate łyżki jogurtu naturalnego | 1 | szt |
Sól, pieprz | 1 | szt |
6 jajek | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.