Wiosenne gołąbki
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 40 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Jajko | 2 | szt |
Jogurt campina śmietankowy | 1 | szklanka |
Kapusta biała młoda | 1 | szt |
Kostka rosołowa ekologiczna | 0,5 | szt |
Masło | 1 | łyżka |
Ryż parboiled | 70 | g |
Bazylia świeża - listki | 6 | szt |
Szczypiorek suszony | 1 | |
Czosnek, ząbek | 2 | szt |
Koperek świeży | 1 | szt |
Majeranek | 1 | |
Kminek mielony | 1 | |
Koncentrat pomidorowy | 2,5 | łyżki |
Liść laurowy | 2 | szt |
Mięso mielone wołowe | 250 | g |
Natka pietruszki | 1 | szt |
Pieprz czarny | 1 | |
Sól | 1 | |
Ziele angielskie | 3 | szt |