Bezglutenowy domowy pasztet warzywno-mięsny, idealny do kanapek
Autor: Anna Baczyńska
Czas gotowania/pieczenia: 1 godzina
Czas przygotowania: 45 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
1 por | 1 | szt |
1 seler | 1 | szt |
100 g wątróbki drobiowej | 1 | szt |
2 duże cebule | 1 | szt |
250 g pieczarek | 1 | szt |
300 g karkówki | 1 | szt |
4 kuleczki ziela angielskiego | 1 | szt |
4 marchewki | 1 | szt |
400 g łopatki wieprzowej | 1 | szt |
5 liści laurowych | 1 | szt |
5 ząbków czosnku | 1 | szt |
Sól, pieprz, majeranek | 1 | szt |
1 pietruszka | 1 | szt |
Opis
Składniki na długą keksówkę (12x40 cm).