Pizza z pomidorami i fetą
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 35 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Masło | 1 | łyżka |
Ser żółty radamer | 4 | szt |
Drożdże świeże | 20 | g |
Kukurydza konserwowa Bonduelle | 2 | łyżki |
Pomidor duży | 1 | szt |
Cebula | 1 | szt |
Czosnek, ząbek | 2 | szt |
Koperek świeży | 0,5 | szt |
Zioła prowansalskie | 2 | łyżki |
Ciepła woda | 0,5 | szklanki |
Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki |
Mąka pszenna | 1,5 | szklanka |
Oregano suszone | 2 | łyżeczki |
Pieczarka | 2 | szt |
Ser feta | 2 | łyżki |
Sól | 2 |