Serek wiejski + kanapka + kefir
Autor: Urszula Bieniek
Czas gotowania/pieczenia: brak czasu
Czas przygotowania: 5 minut

Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Chleb | 1 | szt |
Serek ziarnisty („wiejski”) naturalny | 1 | szt |
Zieleninka (rzeżucha, koperek, natka, bazylia) | 1 | szt |
Margaryna | 1 | łyżeczka |
Pomidor | 1 | szt |
Kefir | 1 | szklanka |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.
Przygotowanie
-
- Do Serka ziarnistego („wiejski”) naturalny wkrój zielenię (rzeżuchę, koperek, natkę, bazylię).
- Chleb posmaruj margaryną (dzieciom do lat 3 masłem).
- Na pieczywie połóż pomidora.
- Podawaj ze szklanką kefiru.