Barszcz ukraiński z fasolką szparagową
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: 45 minut
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Buraki - 50 g | 1 | szt |
Cukier - 1 g | 1 | szt |
Fasolka szparagowa - 10 g | 1 | szt |
Kalafior - 10 g | 1 | szt |
Koncentrat pomidorowy, 30% - 3g | 1 | szt |
Marchewka - 10 g | 1 | szt |
Mąka pszenna - 4 g | 1 | szt |
Pietruszka - 3 g | 1 | szt |
Pietruszka, natka - 1g | 1 | szt |
Por - 3 g | 1 | szt |
Przyprawy do smaku | 1 | szt |
Śmietanka, 9 % tł. - 5 g | 1 | szt |
Woda lub bulion - 90 ml | 1 | szt |
Ziemniaki - 10 g | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.