Pasta rybna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: brak czasu
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Cebula cukrowa | 1,5 | szt |
Majonez | 2 | łyżki |
Makrela wędzona | 1 | szt |
Jajka | 5 | szt |
Pieprz czarny | 1 | łyżeczka |
Opis
Rybę wędzoną powinno spożywać się jedynie okazjonalnie.
Przygotowanie
-
- Obierz dokładnie rybę z ości
- Jajka ugotuj i schłodź
- Cebulę pokrój w drobną kosteczkę.
- Zmiel składniki w maszynce do mielenia mięsa, lub delikatnie w robocie.
- Przełóż pastę do miski i dodaj majonez i pieprz.
- Możesz dodać także pokrojony koperek czy natkę pietruszki. Smacznego